Landbouwkrediet beveiligt zijn aplicación de banca en línea con DIGIPASS en VACMAN Controller

24 de Febrero de 2010

OAKBROOK TERRACE, Illinois en ZURICH, Suiza, 25 de febrero de 2010 - VASCO Data Security International, Inc. (Nasdaq: VDSI) ( www.vasco.com ), e toonaangevend software security security bedrijf gespecialeerd in autenticatie, kondigt aan dat Landbouwkrediet ( www.landbouwkrediet.be ) El gemelo de Heeft oplossing de VASCO en combinación combinó el controlador VACMAN con la plataforma de banca en línea beveiligen van hun.

Landbouwkrediet es een retailbank, die gevestigd se encuentra en Belgische rurale gemeenschap. El banco emitió un servicio de banca voluntario y participó en particular, y se mantuvo en pie en el marco de Wallonië inzake kredieten aan de landbouw. Om zijn online bankingplatform te beveiligen, wilde Landbouwkrediet een twee-factor autenticatoplossing implementeren, echter zonder afbreuk te doen aan de gebruiksvriendelijkheid.

Na de evaluatie van verschillende producten van verschillende leveranciers, koos het bedrijf voor VASCO's DIGIPASS 250 om de toegang voor zijn 55 000 abonnees tot het online bankingplatform 'Crelan-online.be' te beveiligen. 'Crelan-online.be' es su sistema para internetbankieren van Landbouwkrediet waarmee klanten van op elke PC se reunió en internetverbinding rechtstreeks toegang krijgen tot zijn rekeningen bij Landbouwkrediet. Zo kunnen ze ondermeer de beleggingsportefeuille raadplegen, zicht- en spaarrekening beheren, overschrijvingen uitvoeren en facturen betalen; Momento general en el momento.

Om toegang te krijgen tot 'Crelan-online.be', moeten eindgebruikers beschikken over een DIGIPASS. Klanten vullen hun gebruikersidentificatie in samen conoció su serienummer van de DIGIPASS en eenmalig wachtwoord dat wordt gegenereerd puerta diezelfde DIGIPASS. DIGIPASS wordt niet alleen gebruikt om in te loggen op de application, maar wordt ook gebruikt voor het ondertekenen van betalingsopdrachten, waarmee een beveiliging extra werd ingebouwd.

"We kozen voor VASCO, omdat hun oplossingen aan al onze behoeften beantwoordden", zegt Rik Duyck, Bestuurder-Directeur van Landbouwkrediet / Crédit Agricole. «Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid waren onze topprioriteiten. De DIGIPASS-oplossing voorziet een digitale handtekening voor het ondertekenen van transacties in voegt zo een beveiliging toe aan onze one aplicatie en línea. DIGIPASS de VASCO bleek de 'beste koop'. Het gebruik van DIGIPASS es vanzelfsprekend en de onderneming zelf heeft een uitstekende reputatie in de financiële wereld. Bovendien verliep de integratie se reunió con una infraestructura de back-end en el módulo de seguridad de hardware (HSM) zeer vlot dankzij de HSM compatible con la documentación de prueba sobre la API del controlador VACMAN ”.

Sobre Landbouwkrediet:

De Groep Landbouwkrediet es samengesteld uit vier entiteiten die volledig complementair zijn: del coöperatieve bank Landbouwkrediet en haar drie dochters, Landbouwkrediet Verzekeringen, del nichobank Europabank y del onlinebank Keytrade Bank.
De Groep kan rekenen op de inzet van twee solide aandeelhouders, de Belgische coöperatieve Kassen, Lanbokas en Agricaisse (50%), en het Franse Crédit Agricole (50%), die thet Landbouwkrediet steunen in realisatie van zijn ambities.
De Groep Landbouwkrediet heeft 1800 medewerkers, 300 agentschappen, 550 000 cliënten, 130 000 coöperatoren.

Sobre VASCO:
VASCO es una empresa que gestiona la autenticidad de la firma electrónica y la firma electrónica en el mercado de seguridad de Internet para transferir transacciones.
VASCO heeft zich gevestigd als een globaal softwarebedrijf gespecialiseerd in Internet Security, met een klantenbasis van bijna 9500 bedrijven in meer dan 100 landen, inclusiveief ongeveer 1400 internationale financiële instellingen. VASCO's voornaamste markten zijn de financiële sector, seguridad empresarial, comercio electrónico y gobierno electrónico.

Toekomstgerichte stellingen:
Stellingen in dit persbericht die verband houden met toekomstige plannen, gebeurtenissen of prestaties zijn toekomstgerichte stellingen. Elke stelling die woorden bevat zoals “geloven ',“ anticiperen ”,“ plannen ”,“ verwachten ”,“ voornemen ”,“ bedoelen ”en gelijkaardige woorden is toekomstgericht en deze stellingen impliceren risico's on onzekerheden en zijn gebaseerach op huidige. Bijgevolg kunnen actuele resultante resultante materieel verschillen van de verwachtingen uitgedrukt in deze toekomstgerichte stellingen.

Dit document kan handelsmerken bevatten van VASCO Data Security International, Inc. en zijn dochterondernemingen; zoals VASCO, het VASCO "V" ontwerp, DIGIPASS, VACMAN, aXsGUARD y IDENTIKEY.

Er wordt verwezen naar de publieke indieningen van het bedrijf bij de US Securities and Exchange Commission voor greenre informatie over het bedrijf en zijn verrichtingen.

Para más información:
Jochem Binst, +32 2 609 97 00, [email protected]