DIGIPASS for Windows (néerlandais)

mai 26, 2010

Oakbrook Terrace, Illinois, Zurich, Zwitserland, 26 Mei 2010 - VASCO Data Security Inc. (Nasdaq : VDSI; www.vasco.com), het toonaangevende logiciel de sécurité bedrijf gespecialiseerd in authenticatieoplossingen, heeft vandaag de lancer van DIGIPASS® pour Windows aangekondigd. DIGIPASS pour Windows est ontwikkeld voor bedrijven waar de vraag naar sterke authenticatie voor beveiliging van netwerken en applicaties groot is, maar de mogelijkheid niet bestaat om hardwaretoestellen of gsm's als authenticatietool te gebruiken.

DIGIPASS pour Windows est bijzonder geschikt om accès à distance des applicaties te beveiligen. Leveranciers van applicaties, e-gaming platforms en SaaS-producenten willen vaak de beveiliging van hun applicaties verbeteren zonder gevolgen voor de eindgebruiker. DIGIPASS for Windows kan gemakkelijk gebruikt worden voor een zeer groot aantal eingebruikers, wat vooral van belang kan zijn in omgevingen waar implementatiegemak de grootste vereiste is. DIGIPASS pour Windows heeft een standaard installatieoptie die toelaat om de aan de huisstijl van de klant aangepaste authenticatieapplicatie te bezorgen aan de eindgebruiker zonder hem de haar te hoeven vragen om de applicatie te installateuren.

De DIGIPASS pour Windows-applicatie bevindt zich op de desktop van de eindgebruiker en genereert een dynamisch wachtwoord (mot de passe unique de OTP) na het invoeren van de CODE PIN. Voor een digitale handtekening wordt eveneens de PIN-code gevraagd, naast het invullen van de datavelden. De ingevulde gegevens worden vervolgens gebruikt voor de berekening van de digitale handtekening. Ook wordt de mogelijkheid aangeboden om de beveiligde webapplicatie rechtstreeks via DIGIPASS for Windows te openen. Na het genereren van het dynamische wachtwoord kan de eindgebruiker gewoon op "volgende" klikken om onmiddelijk toegang te krijgen tot de applicatie.

De authenticatie-interface van DIGIPASS for Windows kan volledig aangepast worden aan de huisstijl van de klant. Menu's, berichten, bedrijfskleuren, logo's en lettertypes kunnen zo ingesteld worden dat ze het bedrijfsimago weerspiegelen.

DIGIPASS pour Windows est ook als Software Development Kit beschikbaar voor SaaS-leveranciers. Het laat hen toe om het DIGIPASS-principe volledig te integreren in praktisch elke Windows-applicatie, wat het authenticatieproces tot een integraal deel van de applicatie maakt.

DIGIPASS pour Windows est compatibel rencontré VACMAN Controller, IDENTIKEY en aXsGUARD Identifier, de hele productreeks van VASCO servergebaseerde authenticatieplatforms. Het kan in combinatie a rencontré om het même welk ander toestel van de DIGIPASS productfamilie gebruikt worden. Dit geeft klanten de mogelijkheid om hardware authenticatietoestellen te implementeren voor bepaalde groepen van gebruikers, en daarnaast met DIGIPASS for Windows te werken voor gebruikers voor wie hardware toestellen geen oplossing bieden.

"VASCO staat bekend om haar ruime aanbod van authenticatieoplossingen die het best beantwoorden aan de eisen van de eindgebruikers. Met het toevoegen van DIGIPASS for Windows aan ons productassortiment bieden we een oplossing voor omgevingen waar hardware of mobiele authenticatieoplossingen niet beantwoorden aan de authenticatienoden. DIGIPASS for Windows toont aan dat we voor elk type omgeving en eindgebruiker de juiste authenticatieoplossing in huis hebben", zegt Jan Valcke, President en COO van VASCO Data Security.

Sur VASCO:
VASCO is een belangrijke leverancier van sterke authenticatie en e-signature oplossingen en diensten gespecialiseerd in Internet Security toepassingen en transacties.
VASCO heeft zich gevestigd als een globaal softwarebedrijf gespecialiseerd in Internet Security, met een klantenbasis van meer dan 9500 bedrijven in meer dan 100 landen, inclusief ongeveer 1450 international financi-le instellingen. VasCO's voornaamste markten zijn de financi-le sector, enterprise security, e-commerce en e-government.

Toekomstgerichte stellingen:
Stellingen in dit persbericht die verband houden a rencontré toekomstige plannen, gebeurtenissen des prestaties zijn toekomstgerichte stellingen. Elke stelling die woorden bevat zoals " geloven", " anticiperen ", " plannen ", " verwachten ", " voornemen ", " bedoelen " en gelijkaardige woorden is toekomstgericht en deze stellingen impliceren risico's en onzekerheden en zijn gebaseerd op huidige verwachtingen . Bijgevolg kunnen actuele resultaten materieel verschillen van de verwachtingen uitgedrukt in deze toekomstgerichte stellingen.

Dit document kan handelsmerken bevatten van VASCO Data Security International, Inc. en zijn dochterondernemingen; zoals VASCO, het VASCO "V" ontwerp, DIGIPASS, VACMAN, aXsGUARD en IDENTIKEY.

Er wordt verwezen naar de publieke indieningen van het bedrijf bij de US Securities and Exchange Commission voor verdere informatie over het bedrijf en zijn verrichtingen.

Voor meer informatie:
Jochem Binst, tél. : 32 2 609 97 00, @onespanpr .com