news_VASCO reikt de "VASCO Retail Vendor of the Year 2011" uit aan Makro

septembre 28, 2011

Wemmel, 28 septembre 2011 - VASCO Data Security Inc. (Nasdaq : VDSI; www.vasco.com), het toonaangevende software security bedrijf gespecialiseerd in authenticatieoplossingen, kroont distributeur Makro tot "VASCO Retail Vendor of the Year 2011" in aanwezigheid van de heer Leterme, ontslagnemend premier.

De VASCO retail vendor award is in het leven is geroepen met als objectief extra aandacht te besteden aan de retailmarkt die steeds belangrijker wordt in de VASCO strategie.

"Met deze award willen we Makro bedanken voor de inzet en toewijding die ze getoond hebben in de verkoop van de VASCO DIGIPASS eID-readers in hun winkels en dit vanaf de eerste dag dat de toestellen beschikbaar waren voor de retailmarkt. Op deze manier brengt Makro DIGIPASS dichter bij de eindgebruiker, niet alleen de ondernemingen die dagelijks het toestel benutten maar ook de particuliere eindgebruikers die het toestel voor o.a. zijn online belastingsaangifte gebruikt", stelt Jan Valcke, President en COO van VASCO Data Security.

"Nous zijn verheugd dat nous zijn uitgeroepen tot VASCO Retail Vendor of the Year. Hieruit blijkt dat onze gezamenlijke inspanning om DIGIPASS eID-reader te promoten bij zowel professionelen als particulieren zijn vruchten heeft afgeworpen. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking ook in de toekomst succesvol wordt verdergezet, want het is en blijft een toestel dat het leven van klan onzeten sterk vereenvoudigt. " zegt Julie Stordiau, woordvoerder van Makro.

Makro opende zijn eerste winkel en 1970 te Deurne en ondertussen telt BelgimD 6 Makro-winkels. Met zijn meer dan 60.000 articles par winkel, zijn er weinig de geen productcategorie'n die je hier niet vindt. Zowel food als non-food, indoor en outdoor is het assortiment een combinatie van gereputeerde merkproducten en uiterst scherp geprijsde en kwalitatief hoogstaande eigen merken. Sinds een aantal jaar kan je ook als particulier een Makro-kaart aanvragen. Voor meer informatie, surf naar www.makro.be.

VASCO is een belangrijke leverancier van sterke authenticatie en e-signature oplossingen en diensten gespecialiseerd in Internet Security toepassingen en transacties. VASCO is een globaal softwarebedrijf gespecialiseerd in Internet Security, met een klantenbasis van meer dan 10 000 bedrijven in meer dan 100 landen, inclusief meer dan 1700 international financiàle instellingen. VasCO's voornaamste markten zijn de financi-le sector, enterprise security, e-commerce en e-government.

Toekomstgerichte stellingen: Stellingen in dit persbericht die verband houden met toekomstige plannen, gebeurtenissen des prestaties zijn toekomstgerichte stellingen. Elke stelling die woorden bevat zoals " geloven", " anticiperen ", " plannen ", " verwachten ", " voornemen ", " bedoelen " en gelijkaardige woorden is toekomstgericht en deze stellingen impliceren risico's en onzekerheden en zijn gebaseerd op huidige verwachtingen . Bijgevolg kunnen actuele resultaten materieel verschillen van de verwachtingen uitgedrukt in deze toekomstgerichte stellingen. Dit document kan handelsmerken bevatten van VASCO Data Security International, Inc. en zijn dochterondernemingen; zoals VASCO, het VASCO "V" ontwerp, DIGIPASS, VACMAN, aXsGUARD en IDENTIKEY. Er wordt verwezen naar de publieke indieningen van het bedrijf bij de US Securities and Exchange Commission voor verdere informatie over het bedrijf en zijn verrichtingen.

Voor meer informatie bij Vasco: Jochem Binst, tél. : 32 2 609 97 00, [email protected]

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/VASCODataNews

Voor meer informatie bij Makro Julie Stordiau, woordvoerder, 32 3 328 9007, [email protected], www.makro.be