Ello Mobile_NL

February 26, 2013

OAKBROOK TERRACE, Illinois, en ZURICH, Zwitserland – 26 februari 2013 - VASCO Data Security International, Inc. (Nasdaq: VDSI; www.vasco.com), het toonaangevende software security bedrijf gespecialiseerd in authenticatieoplossingen, kondigt vandaag aan dat Ello Mobile, een virtuele telecomoperator, gebruik maakt van MYDIGIPASS.COM om de toegang tot zijn klantenportaal te beschermen.
Ello Mobile is een virtuele Belgische gsm-operator die zijn winst integraal aan sociale en non-profitprojecten schenkt. Klanten bepalen zelf welke projecten ze willen steunen. De selectie van de projecten gebeurt door Ello Mobile in samenwerking met een onafhankelijke jury van experten, geselecteerd door de Koning Boudewijnstichting.

Ello Mobile werkt volgens een eenvoudig web-based businessmodel: alle diensten worden enkel online aangeboden. Hierdoor bespaart het bedrijf heel wat werkingskosten waardoor er meer winst aan het goede doel geschonken kan worden. Klanten schrijven zich in via de website en laden online hun belkrediet op. Via ‘Mijn Ello’ kunnen ze hun gegevens zelf beheren en hun detailfacturen opvragen. Om de toegang tot deze vertrouwelijke informatie te beschermen geeft Ello Mobile zijn klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van het MYDIGIPASS.COM platform. Via dit platform kunnen gebruikers op een beveiligde manier aanloggen op ‘Mijn Ello’ om zo hun persoonlijke gegevens te raadplegen en beheren.

Ello Mobile-gebruikers kunnen via MYDIGPASS.COM een gratis DIGIPASS for Mobile applicatie downloaden op hun smart phone of tablet. De applicatie genereert dynamische wachtwoorden die de zwakke, statische paswoorden vervangt. Daarnaast werkt DIGIPASS for Mobile ook met QR-codes. Door de QR-code te scannen krijgen gebruikers rechtstreeks toegang via MIDIGIPASS.COM tot de ‘Mijn Ello’-applicatie. Op die manier biedt Ello Mobile zijn klanten een alternatieve loginmethode die gebruik maakt van twee-factor authenticatie en toegang tot de vertrouwelijke klanteninformatie beveiligt.

“Door de samenwerking met VASCO bieden wij onze klanten een hogere beveiliging zodat ze hun persoonlijke data beter kunnen beschermen,” zegt Serge Van de Zande, oprichter van Ello Mobile. “De implementatie van een ‘in the cloud’-authenticatieplatform past volledig binnen onze web-based strategie.”

“Wij zijn zeer verheugd dat Ello Mobile besliste om met VASCO samen te werken,” zegt Jan Valcke, President en COO bij VASCO Data Security. “Gebruikers van Ello Mobile kunnen zich online registreren op MYDIGIPASS.COM en de gratis DIGIPASS for Mobile applicatie downloaden. Daarmee brengt VASCO authenticatie in de handen van de eindgebruiker.”

Ello Mobile (www.ello-mobile.be) is een GSM-operator die zijn winst integraal aan sociale en non-profitprojecten overmaakt. Dat engagement staat zwart op wit neergeschreven in de oprichtingsakte. Het bedrijf biedt tarieven en formules, gelijkaardig aan die van andere GSM-providers. Met het verschil dat Ello-klanten bovendien met elk telefoontje en sms’je dagelijks organisaties en projecten steunen die zich inzetten voor een betere leefwereld.

VASCO is een belangrijke leverancier van sterke authenticatie en e-signature oplossingen en diensten gespecialiseerd in Internet Security toepassingen en transacties.
VASCO is een globaal softwarebedrijf gespecialiseerd in Internet Security, met een klantenbasis van bijna 10 000 bedrijven in meer dan 100 landen, inclusief bijna 1700 internationale financiële instellingen. VASCO’s voornaamste markten zijn de financiële sector, enterprise security, e-commerce en e-government.

Toekomstgerichte stellingen:
Stellingen in dit persbericht die verband houden met toekomstige plannen, gebeurtenissen of prestaties zijn toekomstgerichte stellingen. Elke stelling die woorden bevat zoals “ geloven’, “anticiperen”, “plannen”, “verwachten”, “voornemen”, “bedoelen” en gelijkaardige woorden is toekomstgericht en deze stellingen impliceren risico’s en onzekerheden en zijn gebaseerd op huidige verwachtingen. Bijgevolg kunnen actuele resultaten materieel verschillen van de verwachtingen uitgedrukt in deze toekomstgerichte stellingen.
Dit document kan handelsmerken bevatten van VASCO Data Security International, Inc. en zijn dochterondernemingen; zoals VASCO, het VASCO “V” ontwerp, DIGIPASS, VACMAN, aXsGUARD en IDENTIKEY.
Er wordt verwezen naar de publieke indieningen van het bedrijf bij de US Securities and Exchange Commission voor verdere informatie over het bedrijf en zijn verrichtingen.

Voor meer informatie:
Jochem Binst, +32 2 609 97 00, [email protected]
Volg ons op Twitter: https://twitter.com/VASCODataNews