news_Ontdek VASCO’s beveiligingsapplicaties op Infosecurity.nl in Utrecht

October 21, 2011

Wemmel, 20 oktober 2011 – VASCO Data Security Inc. (Nasdaq: VDSI; www.vasco.com), zal aanwezig zijn op de Nederlandse beveiligingsbeurs Infosecurity.nl, die plaatsvindt op 2 en 3 november 2011, Jaarbeurs Utrecht.

Infosecurity.nl is de grootste beurs over IT-beveiliging in de Benelux. Als marktleider in sterke authenticatie, elektronische en digitale handtekeningen stelt VASCO er verschillende oplossingen voor. Centraal staat DIGIPASS as a Service, VASCO’s authenticatieplatform voor webapplicaties als Salesforce.com en Google Apps. Daarnaast zal VASCO ook oplossingen showen voor verticals als e-Finance, e-Healthcare of HRM/CRM. Met sterke authenticatie en dynamische paswoorden kunnen bedrijven, organisaties en instellingen een veilige toegang tot vertrouwelijke data of bedrijfskritische applicaties garanderen.

Ontdek VASCO’s oplossingen op stand C150 in Hal 1 op 2 en 3 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

VASCO is een globaal softwarebedrijf gespecialiseerd in Internet Security, met een klantenbasis van ongeveer 10 000 bedrijven in meer dan 100 landen, inclusief circa 1700 internationale financiële instellingen. VASCO’s voornaamste markten zijn de financiële sector, enterprise security, e-commerce en e-government.

Voor meer informatie:
Jochem Binst, +32 2 609 97 00, [email protected]
Volg ons op Twitter: https://twitter.com/VASCODataNews