VASCO Data Security lanceert DIGIPASS Pack for Remote Authentication inclusief DIGIPASS for Mobile

April 6, 2010
Oakbrook Terrace, Illinois, Zurich, Zwitserland, 6 April 2010 – VASCO Data Security Inc. (Nasdaq: VDSI; www.vasco.com ), het toonaangevende software security bedrijf gespecialiseerd in authenticatieoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat DIGIPASS Pack for Remote Authentication® voortaan met DIGIPASS for Mobile® beschikbaar zal zijn. De nieuwe pakketten bevatten DIGIPASS for Mobile-licenties, die het gebruik van een gsm als authenticatietoestel mogelijk maken. DIGIPASS Pack for Remote Authentication is VASCO’s off-the-shelf authenticatieoplossing die een antwoord biedt op de beveiligingsnoden van KMO’s.

De toevoeging van DIGIPASS for Mobile aan de DIGIPASS Pack productlijn, maakt het gebruik van gsm’s als authenticatieplatform mogelijk. DIGIPASS for Mobile kan gebruikt worden voor twee-factor authenticatie en digitale handtekeningen. De pack-editie is bedoeld om een veilige remote access te waarborgen tot bedrijfsnetwerken en businessapplicaties.

De nieuwe pakketten met DIGIPASS for Mobile bevatten IDENTIKEY, VASCO’s allesomvattende authenticatieserver voor netwerk- en applicatiebeveiliging met OTP en e-signature functionaliteit. Het is een geschikte oplossing voor KMO’s dankzij de gemakkelijke en eenvoudige installatieprocedure.

Met zijn pakketoplossingen voor authenticatie gaat VASCO in op de groeiende authenticatienoden van kleine bedrijven wereldwijd. DIGIPASS Pack for Remote Authentication is de complete authenticatieoplossing in een doos. Het is eenvoudig te installeren, gemakkelijk te beheren, en ideaal voor kleine bedrijven die een extra beveiliging willen toevoegen om remote access tot bedrijfsnetwerken en data in cruciale applicaties te beschermen.

DIGIPASS Pack for Remote Authentication is beschikbaar voor 5, 10, 25 of 50 gebruikers. Het is een uiterst schaalbare oplossing: nieuwe gebruikers kunnen gemakkelijk worden toegevoegd naarmate de nood aan gebruikersauthenticatie groeit.

“Het toevoegen van twee-factor authenticatie om de beveiliging van remote access of bedrijfsapplicaties te verbeteren, wordt soms als een last ervaren omdat bedrijven hun werknemers dan moeten voorzien van authenticatietoestellen. Door de integratie van DIGIPASS for Mobile in onze DIGIPASS packs, wordt de gsm, die reeds in het bezit is van de werknemers, omgetoverd tot een authenticatieplatform. Hierdoor wordt de fysieke distributie van authenticatietoestellen naar werknemers omzeild. Daarmee demonstreren we dat we de noden van KMO’s wat betreft gebruikersauthenticatie, volledig begrijpen”, zegt Jan Valcke, President en COO bij VASCO Data Security.

Over VASCO:
VASCO is een belangrijke leverancier van sterke authenticatie en e-signature oplossingen en diensten gespecialiseerd in Internet Security toepassingen en transacties.
VASCO heeft zich gevestigd als een globaal softwarebedrijf gespecialiseerd in Internet Security, met een klantenbasis van bijna 9500 bedrijven in meer dan 100 landen, inclusief ongeveer 1400 internationale financiële instellingen. VASCO’s voornaamste markten zijn de financiële sector, enterprise security, e-commerce en e-government.

Toekomstgerichte stellingen:
Stellingen in dit persbericht die verband houden met toekomstige plannen, gebeurtenissen of prestaties zijn toekomstgerichte stellingen. Elke stelling die woorden bevat zoals “ geloven’, “anticiperen”, “plannen”, “verwachten”, “voornemen”, “bedoelen” en gelijkaardige woorden is toekomstgericht en deze stellingen impliceren risico’s en onzekerheden en zijn gebaseerd op huidige verwachtingen. Bijgevolg kunnen actuele resultaten materieel verschillen van de verwachtingen uitgedrukt in deze toekomstgerichte stellingen.

Dit document kan handelsmerken bevatten van VASCO Data Security International, Inc. en zijn dochterondernemingen; zoals VASCO, het VASCO “V” ontwerp, DIGIPASS, VACMAN, aXsGUARD en IDENTIKEY.

Er wordt verwezen naar de publieke indieningen van het bedrijf bij de US Securities and Exchange Commission voor verdere informatie over het bedrijf en zijn verrichtingen.

Voor meer informatie:
Jochem Binst, +32 2 609 97 00, [email protected]