DIGIPASS Pack Gold and Platinum Edition - NL

April 28, 2010

Oakbrook Terrace, Illinois, Zurich, Zwitserland, 28 April 2010 – VASCO Data Security Inc. (Nasdaq: VDSI; www.vasco.com), het toonaangevende software security bedrijf gespecialiseerd in authenticatieoplossingen, stelt op Infosecurity Europe in Londen twee nieuwe leden voor van de DIGIPASS Pack productfamilie: DIGIPASS® Pack for Remote Authentication Gold Edition en DIGIPASS® Pack for Remote Authentication Platinum Edition.

DIGIPASS Pack for Remote Authentication Gold en Platinum Edition zijn gebaseerd op IDENTIKEY® Server Software, VASCO’s allesomvattende authenticatieserver, en op DIGIPASS® GO 6-technologie. Beide pakketten bieden een totaaloplossing in een doos voor sterke gebruikersauthenticatie. De Gold Edition ondersteunt webfilters (OWA en Citrix) bovenop de standaard remote access via RADIUS, en biedt daarnaast een back-up serverlicentie aan voor een grotere beschikbaarheid. De Platinum Edition omvat DIGIPASS® Authentication for Windows Logon naast remote access via RADIUS en een back-up serverlicentie. De paketten zijn ontworpen voor installaties vanaf 5 gebruikers, en zijn beschikbaar in versies voor 5, 10, 25 of 50 gebruikers. Dit aantal kan uitgebreid worden naargelang de noden van het bedrijf. Beide oplossingen ondersteunen Microsoft SBS 2003 en 2008.

DIGIPASS Authentication for Windows Logon biedt een oplossing om onbevoegde toegang tegen te gaan. Dit geeft bedrijven van elke omvang de mogelijkheid om Windows pc’s die verbonden zijn met het bedrijfsnetwerk, te beveiligen tegen aanvallen van buitenaf op een kostenefficiënte manier. Zelfs wanneer laptops niet verbonden zijn met een LAN blijven ze beschermd, zodat de veiligheid van de opgeslagen gegevens gewaarborgd blijft in het geval de laptop zoek raakt of gestolen wordt.

DIGIPASS Authentication for Windows logon is een softwaremodule die geïnstalleerd wordt op de Windows-omgeving van de eindgebruiker. Van zodra DIGIPASS Authentication for Windows Logon is opgestart, vervangt het het oorspronkelijke login-scherm door een versie die de login-gegevens en de OTP naar IDENTIKEY Server doorstuurt ter verificatie, waarna de gebruiker kan inloggen op de Windows desktop en het bedrijfsnetwerk. Bij het van thuis uit werken of onderweg, werkt DIGIPASS Authentication for Windows Logon ook in niet-geconnecteerde modus.

Met zijn pakketoplossingen voor authenticatie gaat VASCO in op de groeiende authenticatienoden van kleine bedrijven wereldwijd. DIGIPASS Pack for Remote Authentication is de complete authenticatieoplossing in een doos. Het is eenvoudig te installeren, gemakkelijk te beheren en ideaal voor kleine bedrijven die een extra beveiliging willen toevoegen om remote access tot bedrijfsnetwerken en data in cruciale applicaties te beschermen.

“Onze DIGIPASS Pack productfamilie is bijzonder geschikt voor KMO’s die de beveiling van hun netwerk willen verbeteren met behulp van sterke gebruikersauthenticatie. De Gold en Platinum edities zijn een nieuwe mogelijkheid voor bedrijven die authenticatie willen integreren in hun primaire en back-upomgevingen. Met DIGIPASS Autentication for Windows Logon in de Platinum Editie kunnen we ook de data op laptops van werknemers beter beveiligen, of ze nu verbonden zijn met een LAN of gebruikt worden om onderweg te werken”, zegt Jan Valcke, President en COO van VASCO Data Security.

Over VASCO:
VASCO is een belangrijke leverancier van sterke authenticatie en e-signature oplossingen en diensten gespecialiseerd in Internet Security toepassingen en transacties.
VASCO heeft zich gevestigd als een globaal softwarebedrijf gespecialiseerd in Internet Security, met een klantenbasis van meer dan 9500 bedrijven in meer dan 100 landen, inclusief ongeveer 1450 internationale financiële instellingen. VASCO’s voornaamste markten zijn de financiële sector, enterprise security, e-commerce en e-government.

Toekomstgerichte stellingen:
Stellingen in dit persbericht die verband houden met toekomstige plannen, gebeurtenissen of prestaties zijn toekomstgerichte stellingen. Elke stelling die woorden bevat zoals “ geloven’, “anticiperen”, “plannen”, “verwachten”, “voornemen”, “bedoelen” en gelijkaardige woorden is toekomstgericht en deze stellingen impliceren risico’s en onzekerheden en zijn gebaseerd op huidige verwachtingen. Bijgevolg kunnen actuele resultaten materieel verschillen van de verwachtingen uitgedrukt in deze toekomstgerichte stellingen.

Dit document kan handelsmerken bevatten van VASCO Data Security International, Inc. en zijn dochterondernemingen; zoals VASCO, het VASCO “V” ontwerp, DIGIPASS, VACMAN, aXsGUARD en IDENTIKEY.

Er wordt verwezen naar de publieke indieningen van het bedrijf bij de US Securities and Exchange Commission voor verdere informatie over het bedrijf en zijn verrichtingen.

Voor meer informatie:
Jochem Binst, +32 2 609 97 00, [email protected]