IDENTIKEY Virtual Appliance_NL

January 16, 2013

Virtuele oplossing biedt remote access beveiliging

OAKBROOK TERRACE, Illinois, en ZURICH, Zwitserland – 16 januari 2013 - VASCO Data Security International, Inc. (Nasdaq: VDSI; www.vasco.com), het toonaangevende software security bedrijf gespecialiseerd in authenticatieoplossingen, lanceert vandaag IDENTIKEY Virtual Appliance.

IDENTIKEY Virtual Appliance is een aanvulling op VASCO’s succesvolle IDENTIKEY productportfolio. De oplossing biedt virtuele remote access beveiliging en reikt klanten de nodige flexibiliteit aan om de beste oplossing te kiezen die voldoet aan hun specifieke behoeften op veiligheidsvlak.

De virtuele oplossing biedt dezelfde ongeëvenaarde eigenschappen en functionaliteiten op beveiligingsvlak als de huidige hardware IDENTIKEY Appliance. De virtuele oplossing heeft tal van voordelen: kostenbesparing, een snelle uitrol en installatie, een vereenvoudigd beleidsbeheer en een online administratie-interface. IDENTIKEY Virtual Appliance is de ideale oplossing voor bedrijven die een virtualisatiestrategie hebben ontwikkeld en hun beveiligingsinfrastructuur naar een virtuele omgeving willen overzetten.

IDENTIKEY Virtual Appliance valideert de door DIGIPASS gegenereerde dynamische wachtwoorden en elektronische handtekeningen waarmee de remote access tot het bedrijfsnetwerk en de online applicaties wordt beveiligd. De oplossing wordt ondersteund door de populairste hypervisorproducten, waardoor de oplossing een wijdverspreide erkenning geniet.

De virtuele oplossing vult het huidige IDENTIKEY-aanbod verder aan:

  • IDENTIKEY Authentication Server: een robuuste en complete ‘off-the-shelf’ gecentraliseerde authenticatieserver
  • IDENTIKEY Federation Server: een identiteits- en access managementplatform
  • IDENTIKEY Appliance: een complete IDENTIKEY Authentication Server die wordt aangeboden in een 19 inch fysiek toestel

Met de lancering van IDENTIKEY Virtual Appliance geeft VASCO een antwoord op de groeiende trend van mobiliteit en virtualisatie,” zegt Jan Valcke, President en COO van VASCO Data Security. “VASCO’s uitgebreide portfolio aan authenticatieserveroplossingen biedt klanten een ruime keuze aan uiterst schaalbare en rendabele oplossingen, waardoor ze steeds een stapje voor kunnen blijven in het snel veranderende IT-landschap en tegelijkertijd hun corporate assets veilig kunnen stellen.”

Dit aanbod is beschikbaar vanaf midden februari en beoogt de noden van zowel kleine als grote bedrijven in eender welke markt, alsook financiële instellingen die graag intern een sterke beveiligingsoplossing willen uitbouwen.

VASCO is een belangrijke leverancier van sterke authenticatie en e-signature oplossingen en diensten gespecialiseerd in Internet Security toepassingen en transacties.
VASCO is een globaal softwarebedrijf gespecialiseerd in Internet Security, met een klantenbasis van bijna 10 000 bedrijven in meer dan 100 landen, inclusief bijna 1700 internationale financiële instellingen. VASCO’s voornaamste markten zijn de financiële sector, enterprise security, e-commerce en e-government.

Toekomstgerichte stellingen:
Stellingen in dit persbericht die verband houden met toekomstige plannen, gebeurtenissen of prestaties zijn toekomstgerichte stellingen. Elke stelling die woorden bevat zoals “ geloven’, “anticiperen”, “plannen”, “verwachten”, “voornemen”, “bedoelen” en gelijkaardige woorden is toekomstgericht en deze stellingen impliceren risico’s en onzekerheden en zijn gebaseerd op huidige verwachtingen. Bijgevolg kunnen actuele resultaten materieel verschillen van de verwachtingen uitgedrukt in deze toekomstgerichte stellingen.

Dit document kan handelsmerken bevatten van VASCO Data Security International, Inc. en zijn dochterondernemingen; zoals VASCO, het VASCO “V” ontwerp, DIGIPASS, VACMAN, aXsGUARD en IDENTIKEY.

Er wordt verwezen naar de publieke indieningen van het bedrijf bij de US Securities and Exchange Commission voor verdere informatie over het bedrijf en zijn verrichtingen.

Voor meer informatie:
Jochem Binst, +32 2 609 97 00, [email protected]
Volg ons op Twitter: https://twitter.com/VASCODataNews