news_Waardevolle klanten en resellers van aXsGUARD Gatekeeper worden bekroond

June 24, 2011

Oakbrook Terrace, Illinois, Mechelen, België, 23 juni 2011 – VASCO Data Security Inc. (Nasdaq: VDSI; www.vasco.com), het toonaangevende software security bedrijf gespecialiseerd in authenticatieoplossingen, bekroonde gisteren enkele klanten en resellers op het evenement 15 jaar aXsGUARD in Technopolis, Mechelen. Er werden awards uitgereikt in 6 categorieën: Beste Marketingcampagne (perfICTion), Trouwste Klant (BEST NV), Best Presterende Reseller (Accel Computer Services), Beste Industriële Klant (Prayon), Beste Technisch Presterende Reseller (CELEM) en Snelst Groeiende Reseller (IDS Service).

De award voor Beste Marketingcampagne ging naar PerfICTion, een platform gevormd door 250 experts uit 30 bedrijven dat oplossingen aanreikt voor het ICT-management in KMO’s om bedrijven rendabel en dynamisch te beheren. Deze award beloont PerfICTions inspanningen om een nationaal verkoops- en marketingplatform uit te bouwen en bijhorend marketingplan uit te werken.

BEST NV werd bekroond als Trouwste Klant. Het bedrijf is een klant van het eerste uur en draagt internetveiligheid hoog in het vaandel. Ondertussen staan er bij BEST NV al 600 aXsGUARD Gatekeeper toestellen te draaien, zowel voor de beveiliging bij BEST NV zelf als voor die van zijn klanten. Daarnaast zag de onderneming ook de voordelen van andere oplossingen in VASCO’s productportfolio en heeft ze deze intussen ook geïmplementeerd.

Accel Computer Services ontving de award voor Best Presterende Reseller voor hun duidelijke focus op en toewijding aan de aXsGUARD Gatekeeper. Al meer dan 6 jaar integreert deze aanbieder van kwalitatieve en competitieve ICT-oplossingen aXsGUARD Gatekeeper als standaard firewall. Belangrijk voor Accel Computer Services is de Belgische ondersteuning waarop ze steeds kunnen rekenen.

De award voor Beste Industriële Klant ging naar Prayon, een wereldleider op het gebied van fosforzuur en fosfaten voor o.a. de voedings- en landbouwsector. Na een eerste positieve test in een vestiging van Prayon, werd aXsGUARD algauw uitgebreid naar de andere drie vestigingen. VASCO stelt de medewerking van Prayon en het onderlinge vertrouwen erg op prijs.

CELEM ontving dan weer de prijs voor Beste Technisch Presterende Reseller. Dit bedrijf voorziet bedrijven van complete veiligheidsoplossingen en netwerkinstallaties. VASCO waardeert de inzet van CELEM om, vanaf het eerste uur, een partnership met VASCO aan te gaan, opleidingen te volgen en technische certificaten te behalen in de VASCO-kantoren te Mechelen. CELEM van zijn kant juicht vooral de proactieve ondersteuning en het professionalisme van VASCO toe.

IDS Service, ten slotte, mocht de award voor Snelst Groeiende Reseller in ontvangst nemen. VASCO beloonde het bedrijf dat professionele ICT-oplossingen op maat aanbiedt, omdat ze aXsGUARD Gatekeeper als A-merk aanprijzen. Deze aanpak, gecombineerd met commerciële acties naar specifieke doelgroepen, zorgt ervoor dat IDS Service een aanzienlijke groei van zijn verkoopscijfers kent.

VASCO is een belangrijke leverancier van sterke authenticatie en e-signature oplossingen en diensten gespecialiseerd in Internet Security toepassingen en transacties.
VASCO is een globaal softwarebedrijf gespecialiseerd in Internet Security, met een klantenbasis van bijna 10 000 bedrijven in meer dan 100 landen, inclusief meer dan 1700 internationale financiële instellingen. VASCO’s voornaamste markten zijn de financiële sector, enterprise security, e-commerce en e-government.

Toekomstgerichte stellingen
Stellingen in dit persbericht die verband houden met toekomstige plannen, gebeurtenissen of prestaties zijn toekomstgerichte stellingen. Elke stelling die woorden bevat zoals “ geloven’, “anticiperen”, “plannen”, “verwachten”, “voornemen”, “bedoelen” en gelijkaardige woorden is toekomstgericht en deze stellingen impliceren risico’s en onzekerheden en zijn gebaseerd op huidige verwachtingen. Bijgevolg kunnen actuele resultaten materieel verschillen van de verwachtingen uitgedrukt in deze toekomstgerichte stellingen.

Dit document kan handelsmerken bevatten van VASCO Data Security International, Inc. en zijn dochterondernemingen; zoals VASCO, het VASCO “V” ontwerp, DIGIPASS, VACMAN, aXsGUARD en IDENTIKEY.

Er wordt verwezen naar de publieke indieningen van het bedrijf bij de US Securities and Exchange Commission voor verdere informatie over het bedrijf en zijn verrichtingen.

Voor meer informatie:
Jochem Binst, +32 2 609 97 00, [email protected]

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/VASCODataNews