NW_20070315_nl_CeBIT 2007_ VASCO Lanceert Verfijnde Digipass Pack Strategie voor KMO’s

March 15, 2007

OAKBROOK TERRACE, Ill., en BRUSSEL, België, 15 maart, 2007 - VASCO Data Security International, Inc. (Nasdaq: VDSI) (www.vasco.com),‘s werelds leidend software beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in authentificatie producten, kondigde vandaag aan dat het zijn verfijnde Digipass Pack Strategie zal lanceren op CeBIT 2007, de grootste handelsbeurs ter wereld voor digitale IT en telecommunicatie-oplossingen (Hannover, Duitsland, 15-21 maart). Met zijn vernieuwde Digipass Pack Strategie, gebaseerd op het VACMAN kernplatform voor authentificatie , brengt VASCO veilig paswoordbeheer en beveiligde remote access in het bereik van ongeveer alle Kleine en Middelgrote Ondernemingen (KMO).

VASCO’s Digipass Packs zijn gebruiksvriendelijke en flexibele productbundels voor kleinere ondernemingen die geen leger van ingenieurs hebben om de IT-infrastructuur van het bedrijf te installeren en te onderhouden. Digipass Packs zijn verkrijgbaar in verschillende categorieën. Alle Digipass Packs zijn verkrijgbaar vanaf 5 gebruikers.

Digipass Basic Pack is het startniveau van het aanbod, verkrijgbaar in twee versies:
- Digipass Basic Pack OTP (one-time password) voor beveiligde authentificatie vanop afstand. In het pack zitten 5 Digipass GO3, 5 gebruikerslicenties voor Digipass software voor RADIUS, gerelateerde software en uitgebreide productdocumentatie.
- Digipass Basic pack SPS (Secure Password Storage) voor lokale netwerkauthentificatie, inclusief 5 smart cards, kaartlezers (stand-alone Digipass 905 geconnecteerde lezers of PMC CIA SC lezers die men nog in een PC dient in te bouwen), licenties + gerelateerde software en productdocumentatie.

Digipass Advanced Pack combineert de voordelen van beide eerder genoemde producten in één revolutionair concept. De hybride Digipass 860 combineert Digipass GO3 sterke authentificatie met beveiligde USB paswoordopslagmogelijkheden. Met hetzelfde product voor gebruikersauthentificatie kunnen KMO’s zowel beveiligde toegang vanop afstand als beveiligde paswoordopslag verkrijgen.

Digipass Add-On Packs kunnen worden geïntegreerd in bestaande Digipass Pack toepassingen voor het beveiligen van Microsoft Outlook Web Access, Citrix Web Interface, Terminal Server Logon, Citrix Metaframe Logon, Digipass Application Logon en Digipass elektronische handtekeningen voor Microsoft PKI.

Eindgebruikersprijzen voor Digipass Basic Pack voor 5 gebruikers vanaf € 352 ex. BTW.

Ontdek VASCO’s Digipass Packs op http://www.digipasspack.com.

“Met de verfijnde Digipass Pack strategie, brengt VASCO het hele gamma van zijn VACMAN/Digipass authentificatieproducten als een gemakkelijk te installeren bundel voor KMO’s,” zegt Jan Valcke, VASCO’s President en COO. “KMO’s zijn net zo kwetsbaar voor cyberbedreigingen als grote ondernemingen. Wij zijn toegewijd aan de veiligheid van elk van onze klanten, onafhankelijk van hun grootte of sector.”VASCO is de nummer één leverancier van oplossingen en diensten met sterke authentificatie en elektronische handtekeningen. VASCO heeft zich gevestigd als ’s werelds leidend softwarebedrijf gespecialiseerd in Internet Security, met een klantenbasis van meer dan 4,250 bedrijven in meer dan 100 landen, inclusief bijna 650 internationale financiële instituten. VASCO’s voornaamste markten zijn de financiële sector, entreprise security, e-commerce en e-government.

Toekomstgerichte stellingen
Stellingen in dit persbericht die verband houden met toekomstige plannen, gebeurtenissen of prestaties zijn toekomstgerichte stellingen. Elke stelling die woorden bevat zoals “ geloven’, “anticiperen”, “plannen”, “verwachten” en gelijkaardige woorden is toekomstgericht and deze stellingen impliceren risico’s en onzekerheden en zijn gebaseerd op huidige verwachtingen. Bijgevolg kunnen actuele resultaten materieel verschillen van de verwachtingen uitgedrukt in deze toekomstgerichte stellingen.

Er wordt verwezen naar de publieke indieningen van het bedrijf bij de US Securities and Exchange Commission voor verdere informatie over het bedrijf en zijn verrichtingen.


Voor meer informatie neem contact op met:
VASCO: Jochem Binst, +32 2 609 97 40, [email protected]