NW_20071126_nl_VASCO Lanceert Ultra Draagbare Digipass 270 e-Signature Authenticator

November 26, 2007

WEMMEL, België – 26 november 2007 – VASCO Data Security International Inc. (Nasdaq: VDSI; www.vasco.com), ’s wereld leidend softwarebeveiligingsbedrijf gespecialiseerd in authenticatieproducten, kondigde vandaag de beschikbaarheid van Digipass 270 aan, een ultra-draagbaar toestel voor gebruikersauthenticatie met alle functionaliteiten van VASCO’s bekende Digipass productlijn.

Met Digipass 270 versterkt VASCO zijn marktleidende productgamma van gebruikersauthenticatie-oplossingen voor grote volumes in de bancaire en e-commerce sector. Naast de generatie van eenmalige paswoorden, gebruikt Digipass 270 het AES- algoritme voor de berekening van elektronische handtekeningen, host authenticatiecodes en andere Digipass-functionaliteiten. De grootte van het toestel (70 mm x 45 mm x 2,85 mm) maakt het mogelijk om het in een portefeuille te bewaren en het altijd en overal te kunnen gebruiken. De PIN-beveiligde Digipass 270 is compatibel met VASCO’s VACMAN kernauthenticatieplatform. VACMAN ondersteunt meer dan 50 verschillende VASCO producten voor gebruikersauthenticatie.

"Met Digipass 270 versterkt VASCO zijn aanbod als de Full Option, All-Terrain Authentication Company," zei Jan Valcke, VASCO’s President en COO. "We bespeuren een toenemende marktvraag naar producten die gebruiksvriendelijk, zeer draagbaar, veilig, gepersonaliseerd en betaalbaar zijn. Digipass 270 is het perfecte antwoord op al deze vragen."

Digipass 270 is vanaf vandaag beschikbaar.
Voor meer informatie over Digipass 270, kijk op www.vasco.com/digipass-270Over VASCO
VASCO is de nummer één leverancier van oplossingen en diensten met sterke authentificatie en elektronische handtekeningen. VASCO heeft zich gevestigd als ’s werelds leidend softwarebedrijf gespecialiseerd in Internet Security, met een klantenbasis van bijna 6,000 bedrijven in meer dan 100 landen, inclusief bijna 950 internationale financiële instituten. VASCO’s voornaamste markten zijn de financiële sector, enterprise security, e-commerce en e-government.

Toekomstgerichte stellingen
Stellingen in dit persbericht die verband houden met toekomstige plannen, gebeurtenissen of prestaties zijn toekomstgerichte stellingen. Elke stelling die woorden bevat zoals " geloven’, "anticiperen", "plannen", "verwachten" en gelijkaardige woorden is toekomstgericht; deze stellingen impliceren risico’s en onzekerheden en zijn gebaseerd op huidige verwachtingen. Bijgevolg kunnen actuele resultaten materieel verschillen van de verwachtingen uitgedrukt in deze toekomstgerichte stellingen.

Er wordt verwezen naar de publieke indieningen van het bedrijf bij de US Securities and Exchange Commission voor verdere informatie over het bedrijf en zijn verrichtingen.

Voor meer informatie neem contact op met:
VASCO: Jochem Binst, +32 2 609 97 00, [email protected]