NW_20080909_nl_VASCO opent logistiek centrum in Mollem (Asse)

September 9, 2008

Wemmel, Belgium, 9 september 2008 – VASCO Data Security International Inc. (Nasdaq: VDSI, www.vasco.com), het toonaangevende software securitybedrijf gespecialiseerd in authenticatieproducten en -diensten, kondigt vandaag aan dat het eind oktober zijn internationale logistieke centrum verhuist naar Mollem. In de nieuwe vestiging worden de afdelingen order intake, order afhandeling/ fulfillment, aankoop, logistiek en kwaliteitscontrole ondergebracht.

Het logistieke centrum is gevestigd in de Mollemse bedrijvenzone Z5 huisnummer 290 (voorheen Assesteenweg). Het kantoor is, naast gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, centraal gelegen in de nabijheid van de autosnelwegen E40 en A12 met een goede aansluiting naar de E19.
De officiële opening wordt voorzien voor de tweede helft van november.

De expansie naar Mollem voorziet VASCO van de noodzakelijke ruimte om zijn groeiende personeelsbestand te huisvesten en tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar zijn Digipassproducten en sterke authenticatieoplossingen.
De kantoorruimte wordt bijna verdubbeld tot 760 m² en zal in eerste instantie plaats bieden aan 30 werknemers. Met de verhuis zal VASCO ook nieuwe werkgelegenheid creëren, zowel in Mollem als in de huidige kantoren te Wemmel. De vrijgekomen ruimte in het operationele hoofdkwartier te Wemmel zal worden aangewend om bijkomende personeelsleden in de afdelingen R&D en Sales een werkplek te bieden.
De opslagruimte die over vier laadkaaien beschikt, wordt aanzienlijk groter: van 160 m² naar 1230 m². Dankzij de schaalvergroting kan de voorraad standaardproducten aanzienlijk worden uitgebreid, waardoor VASCO nog sneller kan inspelen op de toenemende vraag van zijn klanten.

“De verhuis van VASCO’s logistieke centrum naar een grotere vestiging is een reflectie van onze sterke groei alsook van onze aanzienlijke personeelsuitbreiding”, zegt Jan Valcke, Voorzitter en COO van VASCO. “De uitgebreide magazijnruimte biedt ons meer flexibiliteit, waardoor we onze dienstverlening nog beter kunnen afstemmen op de noden van onze klanten en onze slagkracht kunnen vergroten. Dankzij de verhuis creëren we ook nieuwe kantoorruimte om het groeiende aantal medewerkers te huisvesten. Ik ben ervan overtuigd dat de nieuwe opslag- en kantoorruimte onze huidige en toekomstige behoeften perfect invult.”

VASCO is op zoek naar getalenteerde en dynamische mensen om zijn team te versterken. Ontdek onze vacatures op de VASCO Jobdag op 2 oktober te Wemmel. Meer info op www.vasco.com.Over VASCO
VASCO is de nummer één leverancier van oplossingen en diensten op het vlak van sterke authenticatie en elektronische handtekeningen. VASCO heeft zich gevestigd als ’s werelds leidend softwarebedrijf gespecialiseerd in Internet Security, met een klantenbasis van meer dan 7600 bedrijven in meer dan 100 landen, inclusief meer dan 1150 internationale financiële instituten. VASCO’s voornaamste markten zijn de financiële sector, enterprise security, e-commerce en e-government.

Toekomstgerichte stellingen:
Stellingen in dit persbericht die verband houden met toekomstige plannen, gebeurtenissen of prestaties zijn toekomstgerichte stellingen. Elke stelling die woorden bevat zoals “ geloven’, “anticiperen”, “plannen”, “verwachten” en gelijkaardige woorden is toekomstgericht and deze stellingen impliceren risico’s en onzekerheden en zijn gebaseerd op huidige verwachtingen. Bijgevolg kunnen actuele resultaten materieel verschillen van de verwachtingen uitgedrukt in deze toekomstgerichte stellingen.

Er wordt verwezen naar de publieke indieningen van het bedrijf bij de US Securities and Exchange Commission voor verdere informatie over het bedrijf en zijn verrichtingen.