NW_20081119_nl_Officiële opening van VASCO’s internationaal logistiek centrum te Mollem

November 19, 2008

Wemmel, Belgium, 19 november 2008 – VASCO Data Security International Inc. (Nasdaq: VDSI, www.vasco.com), het toonaangevende software securitybedrijf gespecialiseerd in authenticatieproducten en -diensten, kondigt vandaag de officiële opening aan van zijn internationale logistieke centrum te Mollem. In de nieuwe vestiging worden de afdelingen order intake, order afhandeling/ fulfillment, aankoop, logistiek en kwaliteitscontrole ondergebracht.

Het logistieke centrum wordt officieel ingehuldigd door Minister voor Ondernemen en Vereenvoudigen Vincent Van Quickenborne. Minister Van Quickeborne en Jan Valcke, VASCO’s President en COO, zullen een speech houden tijdens de openingsreceptie waarna de Minister het lint officieel zal doorknippen.

De expansie naar Mollem voorziet VASCO van de noodzakelijke ruimte om zijn groeiende personeelsbestand te huisvesten en tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar zijn Digipassproducten en sterke authenticatieoplossingen. Met de verhuis zal VASCO ook nieuwe werkgelegenheid creëren, zowel in Mollem als in de huidige kantoren te Wemmel. Dankzij de schaalvergroting kan de voorraad standaardproducten aanzienlijk worden uitgebreid, waardoor VASCO nog sneller kan inspelen op de toenemende vraag van zijn klanten.Over VASCO
VASCO is een belangrijke leverancier van sterke authenticatie en e-signature oplossingen en diensten gespecialiseerd in Internet Security toepassingen en transacties.
VASCO heeft zich gevestigd als een globaal softwarebedrijf gespecialiseerd in Internet Security, met een klantenbasis van ongeveer 8000 bedrijven in meer dan 100 landen, inclusief meer dan 1200 internationale financiële instellingen. VASCO’s voornaamste markten zijn de financiële sector, entreprise security, e-commerce en e-government.

Toekomstgerichte stellingen:
Stellingen in dit persbericht die verband houden met toekomstige plannen, gebeurtenissen of prestaties zijn toekomstgerichte stellingen. Elke stelling die woorden bevat zoals “ geloven’, “anticiperen”, “plannen”, “verwachten” en gelijkaardige woorden is toekomstgericht and deze stellingen impliceren risico’s en onzekerheden en zijn gebaseerd op huidige verwachtingen. Bijgevolg kunnen actuele resultaten materieel verschillen van de verwachtingen uitgedrukt in deze toekomstgerichte stellingen.

Er wordt verwezen naar de publieke indieningen van het bedrijf bij de US Securities and Exchange Commission voor verdere informatie over het bedrijf en zijn verrichtingen.

Voor meer informatie, contacteer:
Jochem Binst, +32 2 609 97 00, [email protected]