VASCO Data Security breidt haar DIGIPASS Pack aanbod uit met een op IDENTIKEY gebaseerde editie

January 12, 2010

Oakbrook Terrace, Illinois, Zurich, Zwitserland, 12 januari 2009 - VASCO Data Security Inc. (Nasdaq: VDSI; www.vasco.com ), het toonaangevende software security bedrijf gespecialiseerd in authenticatie-oplossingen kondigt aan dat het haar DIGIPASS Pack for Remote Authentication aanbod verder uitbreidt. De nieuwe packs maken gebruik van de IDENTIKEY server software en DIGIPASS GO6 authenticators. DIGIPASS Pack for Remote Authentication is de out-of-the-box authenticatie-oplossing van VASCO die beantwoordt aan de beveiligingsnoden van kleine en middelgrote bedrijven.

Met deze oplossing komt VASCO tegemoet aan de groeiende nood voor authenticatie van kleinere bedrijven wereldwijd. DIGIPASS Pack for Remote Authentication is een complete authenticatie-oplossing die eenvoudig te installeren en te beheren is. Het is aangepast voor kleinere bedrijven die een extra beveiligingslaag wensen toe te voegen om zo de toegang van op afstand tot het bedrijfsnetwerk en bedrijfkritische applicaties beter te beschermen.

DIGIPASS Pack for Remote Authentication is een totaaloplossing voor gebruikersauthenticatie. Het werd ontwikkeld voor installaties vanaf 5 gebruikers, is beschikbaar in packs voor 5, 10, 25 of 50 gebruikers en is eenvoudig uitbreidbaar. De packs omvatten IDENTIKEY server software en DIGIPASS® GO 6 authenticators. DIGIPASS Pack for Remote Authentication is uiterst schaalbaar, nieuwe gebruikers kunnen gemakkelijk toegevoegd worden.

De nieuwe toevoeging aan de DIGIPASS Pack productlijn maakt gebruik van IDENTIKEY als server software. IDENTIKEY is aangepast voor het gebruik door KMO’s dankzij de gemakkelijke installatie. Door IDENTIKEY op te nemen in de nieuwe DIGIPASS Packs worden ook andere en nieuwe operating systems ondersteund, zoals Windows Server 2008. IDENTIKEY is VASCO’s authenticatie server voor netwerk en applicatie beveiliging en biedt OTP en digitale handtekening functionaliteit.

"VASCO begrijpt de noden van de KMO inzake gebruikersauthenticatie: dankzij onze DIGIPASS Pack for Remote Authentication, kunnen KMO’s zich concentreren op hun kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor de veilige toegang tot het bedrijfsnetwerk en de applicaties. Met de uitbreiding van de DIGIPASS Pack productlijn kunnen we nieuwere operating systems ondersteunen en bevinden we ons in een nog betere positie om op de groeiende nood voor authenticatie binnen de KMO in te gaan." zegt Jan Valcke, President en COO bij VASCO Data Security.

Over VASCO:
VASCO is een belangrijke leverancier van sterke authenticatie en e-signature oplossingen en diensten gespecialiseerd in Internet Security toepassingen en transacties.
VASCO heeft zich gevestigd als een globaal softwarebedrijf gespecialiseerd in Internet Security, met een klantenbasis van meer dan 9000 bedrijven in meer dan 100 landen, inclusief bijna 1350 internationale financiële instellingen. VASCO’s voornaamste markten zijn de financiële sector, entreprise security, e-commerce en e-government.

Toekomstgerichte stellingen:
Stellingen in dit persbericht die verband houden met toekomstige plannen, gebeurtenissen of prestaties zijn toekomstgerichte stellingen. Elke stelling die woorden bevat zoals “ geloven’, “anticiperen”, “plannen”, “verwachten”, “voornemen”, bedoelen” en gelijkaardige woorden is toekomstgericht and deze stellingen impliceren risico’s en onzekerheden en zijn gebaseerd op huidige verwachtingen. Bijgevolg kunnen actuele resultaten materieel verschillen van de verwachtingen uitgedrukt in deze toekomstgerichte stellingen.

Dit document kan handelsmerken bevatten van VASCO Data Security International, Inc. en zijn dochterondernemingen; zoals VASCO, het VASCO “V” ontwerp, DIGIPASS, VACMAN, aXsGUARD en IDENTIKEY.

Er wordt verwezen naar de publieke indieningen van het bedrijf bij de US Securities and Exchange Commission voor verdere informatie over het bedrijf en zijn verrichtingen.

Voor meer informatie:
Jochem Binst, +32 2 609 97 00, [email protected]