Westcon Group ondertekent uitbreiding distributieovereenkomst met VASCO Data Security

April 9, 2013
Houten – 9 april 2013 - Westcon Group, distributeur met toegevoegde waarde op het gebied van toonaangevende oplossingen voor unified communications, netwerkinfrastructuur, datacenter- en securityoplossingen met een mondiaal netwerk van gespecialiseerde resellers, kondigt vandaag een uitbreiding van de distributieovereenkomst aan met VASCO Data Security, Inc (Nasdaq: VDSI) (www.vasco.com), het toonaangevende software security bedrijf gespecialiseerd in sterke authenticatie producten en diensten. Met de ondertekening van deze overeenkomst breidt Westcon zijn portfolio uit in de Benelux.

Westcon had reeds een distributieovereenkomst met VASCO in Frankrijk, Italië, Scandinavië, Australië, Engeland en Nieuw-Zeeland. Vanaf nu zal Westcon ook in Nederland, België en Luxemburg VASCO’s volledige portfolio van oplossingen op het gebied van authenticatie en elektronische handtekeningen beschikbaar stellen voor zijn reseller partners.

"De samenwerking met een security distributeur als Westcon stelt ons in staat om onze diensten in Nederland, België en Luxemburg uitgebreider aan te bieden,” zegt Jan Valcke, President en COO bij VASCO Data Security. “De combinatie van Westcon’s lokale ervaring en VASCO‘s authenticatieoplossingen zorgen voor een lokaal sterke marktbenadering.”

“We zien grote kansen voor onze resellers in Belgie, Luxemburg en Nederland als het gaat om upsell naar de enorme hoeveelheid klanten die gebruik maken van firewalls en remote access“ zegt Willem de Haan, Senior Vice President EMEA , Westcon Group Security Division. “Vandaag eisen bedrijven optimale beveiliging van hun bedrijfskritische applicaties, zowel on premise als op mobiele devices en in the cloud.”

Gedurende ruim 25 jaar heeft Westcon een reputatie opgebouwd als marktleider in de distributie van beveilingstechnologie. Westcon levert de diensten en de ondersteuning die nodig zijn voor partners om nieuwe oplossingen te realiseren die geassocieerd zijn met de beste beveiligingsoplossingen op de markt.

Over Westcon Group
Westcon Group, Inc. is een waardetoevoegend distributeur van vooraanstaande oplossingen op het gebied van unified communications, netwerkinfrastructuur, datacenter- en securityoplossingen, met een mondiaal netwerk van gespecialiseerde resellers. De teams van Westcon ontwikkelen unieke programma's en bieden buitengewone ondersteuning om de activiteiten van hun partners wereldwijd te versnellen.
Dankzij de hechte relaties op alle organisatieniveaus in de Westcon Group krijgen partners ondersteuning die is afgestemd op hun behoeften. Van mondiale logistiek en flexibele maatwerkoplossingen op het gebied van financiering tot en met pre-sales en technische en technologische ondersteuning werkt het bedrijf samen met partners, om snel en flexibel te kunnen inspelen op de veranderende marktomstandigheden, om zo snel opbrengst te genereren. De portefeuille van Westcon Security Nederland wordt gevormd door toonaangevende leveranciers en omvat onder meer: Juniper Networks, Infoblox, F5 Networks, Check Point, Blue Coat, Websense en Trend Micro.
Meer informatie vindt u op: www.westconsecurity.nl

Over VASCO
VASCO is een belangrijke leverancier van sterke authenticatie en e-signature oplossingen en diensten gespecialiseerd in Internet Security toepassingen en transacties.
VASCO is een globaal softwarebedrijf gespecialiseerd in Internet Security, met een klantenbasis van bijna 10 000 bedrijven in meer dan 100 landen, inclusief bijna 1700 internationale financiële instellingen. VASCO’s voornaamste markten zijn de financiële sector, enterprise security, e-commerce en e-government.

Mediacontactpersoon Westcon :
John Verhoek
Marketing Manager
Westcon Security Nederland
Tel: 030 6025400
Email: [email protected]